Skip to Content

This cache has been archived.

Tiuhti84: Kätkö on jästitty, enkä löydä uutta, sopivaa paikkaa sille.

More
<

Konekiväärikorsu 5

A cache by Tiuhti84 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/06/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tradikätkö Lappeenrannan Voisalmessa. HUOM: Kätkö ei ole sisällä korsussa. Korsussa talvehtii lepakko, joten ethän häiritse sitä menemällä turhaan penkomaan sisältä.


Voisalmen korsu sijaitsee Lappeenrannan Voisalmen kaupungin osassa vanhan Taipalsaarelle johtavan tien varressa, Voisalmentien ja Kivisalmenkadun risteyksessä. Pysäköinti on mahdollista läheisellä yleisellä pysäköintialueella. Korsu on viheralueella, kulku alueelle on mahdollista joko etelä- tai pohjoissuunnasta. Pohjoissuunnasta kulku yhteyshautaan on helpompaa. Infotaulu ja muistomerkki ovat eteläpuolella. Taskulamppu on syytä ottaa mukaan, koska korsua ei ole valaistu.

Suomen itärajaa myötäilee linnoiteketju Salpalinja, joka rakennettiin viime sotien eli vuosien 1940–44 aikana ja sen tarkoituksena oli suojella Suomea vihollisen, silloisen Neuvostoliiton, hyökkäystä vastaan.

Voisalmensaaren eteläosaan on rakennettu neljä teräsbetonista konekiväärikorsua, joista yhteen, numero 5:een, pääsee tutustumaan sisälle. Korsujen ympäristössä ja taustalla on maahan kaivettuja ja kallioon louhittuja taistelu- ja yhdyshautoja.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

279 Logged Visits

Found it 269     Didn't find it 6     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 12 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.