Skip to Content

<

B = Bil-O - Kyrönmaan Alphabet

A cache by eetu74 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/02/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kyrönmaan Alphabet, eli kyrönmaan aakkoset on kätkösarja aasta ööhön. Kyrönmaahan kuuluu Laihia, Isokyrö ja nykyään Vaasaan kuuluva Vähäkyrö.

Tämän kätkön ensimmäiseksi löytävän toivotaan tekevän seuraavalla kirjaimella alkavan kätkön Kyrönmaan alueelle. Mikäli FTF-löytäjä ei halua tehdä seuraavaa kätköä niin sen voi tehdä STF-löytäjä jne... Toivotaan myös seuraavan kätkön tehtäväksi parin viikon sisässä. Seuraava kätkö voi olla mikä tahansa olemassa olevista kätkötyypeistä. Kopioikaa tämä johdantoteksti seuraaviin kätköihin.

Bil-O eli Autosuunnistus

Autosuunnistus on moottoriurheilulaji, jossa arvostellaan kilpailijaparin taitoa ajaa karttaan määritelty reitti noudattaen annettuja ajoaikoja ja -nopeuksia. Kilpailureitti voi kulkea kilpailusta ja kilpailuluokasta riippuen teollisuusalueilla ja muilla vastaavilla helppokulkuisilla alueilla tai soranottoalueilla, moottoriradoilla, armeijan harjoitusalueilla jai muilla vastaavilla vaikeakulkuisimmilla alueilla. Lisätietoa lajista vaikkapa www.autosuunnistus.net

Murhaaston Kuru on eräs Kyrönmaan ja miksei Pohjanmaankin parhaiten autosuunnistukseen soveltuvista alueista ja sitä onkin käytetty useasti autosuunnistuksen kisojen jaksona. Viimeisimpänä arvokisana alueella ajettiin syksyllä 2014 Autosuunnistuksen SM-osakilpailussa.

Liitteenä on karttaote syksyn 2014 kisasta ja annetut koordinaatit vievät sinut vaihtopisteelle 64. Tehtävänäsi on kulkea kilpailun reittiviivaa. Kätkön löydät kuljettuasi reittiä 725 metriä, jolloin kätkö on piilotettu reitin oikealle puolelle n 6m ajourasta ja kartallakin näkyvän kohteen alle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

52 Logged Visits

Found it 49     Didn't find it 1     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.