Skip to Content

<

Geokamut 16. keka67

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!

Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut nimikkopurkin numero 16. saa kätköilijänimimerkki keka67, Lempäälästä, kätköilijä alkaen 12.4.2011.
"Kätköilyurani alkoi keväällä 2011, kun puolisoni huomasi paikallislehdestä pienen ilmoituksen geokätköilykurssista, sinne siis ja mukaan myös lapset 10- ja 13 vuotta. Kurssi järjestettiin Innilän hiihtomajalla ja lopuksi etsittiin lainagepsien ohjaamana kolme kätköä. Se oli siinä - tätä täytyy päästä kokeilemaan ihan oikeasti", keka67 muistelee kätköilyuransa ensi hetkiä.
Keka67 kertoo samana iltana syntyneen kätköilynimimerkin 'keka67'.

Keka67:n ensimmäinen ja kotoa lähin kätkö - Haurala, löytyi vajaan viikon kuluttua kurssista. Samoihin aikoihin harrasteväline arsenaali kasvoi Garmin Oregon 450:lla.

Ensikonktaktimme keka67:aan tapahtui puhelimitse kätköilyasioissa tietenkin ja ensi kohtaaminen Tampereen Megassa 2012. Sama aaltopituisuus asioissa todettiin heti ja niinpä ystävystymisen myötä keka67:n ja hänen koko perheensä kanssa onkin tullut tehtyä useita yhteisiä georetkiä ja pidettyä muutenkin yhteyttä kätköilyn ulkopuolellakin. Tässä on kaveri, joka ei kyllä ikinä, missään tilanteessa jätä pulaan.
Savoon muuton hetkellä keka67 otti adoptoitavakseen muutamia Pirkanmaan kätköjämme.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

344 Logged Visits

Found it 340     Write note 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.