Skip to Content

<

Geokamut 40. Hetsukka

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin oman nimikkokätkön numero 40. saa kätköilijänimimerkki Hetsukka Siilinjärveltä, kätköilijä alkaen 6.9.2013. Hetsukka on jo kokenut konkari kätköilyssä, vaikka kätköilyikää ei hänellä ole tällä hetkellä kuin reilun vuoden. Nuori kätköilijätär oli aiemmin osana "Hemppu01" -tiimiä ollen silloin ja ollen edelleenkin erittäin tarkkoina silminä paikoissa, joissa aikuiset tahtovat puusilmäillä.

Ensimuistikuva Hetsukasta ajoittuu luonnollisesti tämän kätköilijättären ajanlaskun alkuun eli syyskuuhun 2003. Tahtoipa tai ei - Hetsukka on joutunut kulkemaan mukana kätköilyreissuilla ja samalla toimimaan jonkin sortin ajankäytön ohjaajana, välillä liiankin kätköilyaddiktoituneille vanhemilleen.

HUOM! Ota tältä kätköltä talteen bonuksen osanaatit!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

320 Logged Visits

Found it 314     Write note 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.