Skip to Content

<

Geokamut 42. fi.c

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos! Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin ikioman nimikkokätkön numero 42. saa kätköilijänimimerkki fi.c Kuopiosta - kiltti ja ilkikurinen "noita-akka", Matami Mimmi, joka ei ota kätköilyä vakavasti, vaikka kätköileekin vakavasti Kätköiljä alkaen vuodesta 2009.
"Katselin töissä erään lapsen kanssa aikakauslehteä lapsen etsiessä ihmisten kuvia. Hän avasi lehdestä aukeaman, jossa oli kiva metsämaisema kallioineen ja järvineen. Kuvassa oli myös perhe isovanhempineen. Juttu käsitteli geokätköilyä ja nappasin lehden siksi aikaa itselleni, että ehdin ottaa lisätietolinkin talteen", fi.c kertoo ensitörmäyksestään kätköilyyn.
"Kotona kävin katsomassa netistä mikä se geokätköilyjuttu oli ja huomasin työpaikkani lähellä olevan kätkön. Kävin sitten töistä lähtiessäni karttakuva mielessäni katsomassa paikkaa. Puustahan se kätkö löytyi ja olin löydöstä niin riemuissani, että heti innostuin asiasta", fi.c toteaa.
Tämän kätköilijättären kätköilijänimi oli alun perin nimetty eurooppalaisen pululajin mukaan fi.columbukseksi, mutta tunnuksen ollessa pitkä häntä alettiin kutsua lyhykäisen ytimekkäästi "fic:ksi". Niinpä tunnus lyheni muotoon fi.c.
Kätköilyssä parasta on fi.c:n mukaan etsiminen ja löytämisen riemu.
"Samalla on tullut nähtyä tätä rakasta, kaunista ja rumaakin Suomea", hän tiivistää.

Hemppu01:n ensitietoisuus fi.c:stä lienee tullut hänen hauskoista kätköistään Kuopiossa. Ensikohtaaminen tapahtui niinkin kaukana kuin Muoniossa Torniojoen töyräällä Lapin Megan tienoilla kesällä 2013.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

324 Logged Visits

Found it 311     Didn't find it 6     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.