Skip to Content

<

Geokamut 43. kaksi_oravaa

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailinoman nimikkokätkön saa kätköilijänimimerkki kaksi_oravaa Lapinlahdelta, kätköilijät alkaen 11.5.2010. Idean kätköilyyn kaksi_oravaa sai TV2:n Erätulilla ja Galaxi -ohjelmista jo vuosia ennen varsinaisen harrastuksen aloittamista. Vuonna 2010 Erä-lehdessä olleen geokätköily aiheisen artikkelin ohella kaksi_oravaa toteaa saaneensa merkittävimmän sysäykseen kätköilyyn Lapinlahden kunnan nettisivuilta huomatessaan sieltä ilmoituksen Lapinlahden Ladun ilmaisesta, kaikille tarkoitetusta geokätköilykurssista.
"Ennen kurssia päätimme tehdä oman kätköilytunnuksen. Kurssi pidettiin toukokuussa 2010 ja kurssin vetäjänä oli eravaeltaja", kaksi_oravaa muistelee.
"Alun perin kaksi_oravaa-tiimiin kuuluivat vain vanhempi_orava ja juniori_orava. Ennen kuin 15 kätköä oli löydetty, oli tiimi kasvanut yhdellä oravalla, kun mukaan takapenkille tarttui momma_orava. Samalla viikolla innostui paappa_oravakin kätköilystä. Pian tiimiin liittyi stunt_orava, joka liikkuu satunnaisesti vaarallisissa maisemissa. Pari kuukautta kätköilyn aloittamisesta mukaan tuli mummo_orava kera autonkuljettaja_orava."
"Oravat" kertovat miettineensä aluksi perhenimimerkin muodostamista - etunimi/sukunimiyhdistelmiä mm. kirjainlyhentein.
"Yksi perheenjäsen ilmoitti, ettei geokätköily kiinnosta ja piste. Sen jälkeen yritimme vääntää kahden perheenjäsenen nimistä jotain outoa sanahirviötä. Mikään vaihtoehto ei kuitenkaan miellyttänyt silmää, joten annoimme sen hetken hautua. Lopulta päädyimme Serla-keräilytuotteisiin, joita oli kotiimme kertynyt runsain mitoin koko suvun tekemän talkootyön tuloksena. Ensin tuli kaksi pehmo-oravaa ja sen jälkeen kolmekymmentä lisää tai jotain. Lisäksi muutamia keraamisia oravia on kirjahyllyssä. Samoin nimimerkin kaksi_oravaa taakse kätkeytyi ensin kaksi henkilöä ja sen jälkeen useampia".

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

326 Logged Visits

Found it 324     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.