Skip to Content

<

Geokamut 45. pohjoisharju

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.


Geokamut -trailin oman nimikkokätkön numero 45. saa kätköilijänimimerkki pohjoisharju Merikarvialta. Pohjoisharju nimimerkki tulee kätköilijän tilan nimestä, joka on lohkottu Harju-nimisestä tilasta.
"”Tilani” tunnetaan myös puolen hehtaarin metsänä", joulukuussa 2008 kätköilyuransa aloittanut pohjoisharju kertoo.
"Tätä ennen tuli harrastettua partiossa ja perheen parissa pienien arvoituskätköjen tekoa ja hakua, mutta se oli aikaa kauan ennen yleisten gps-laitteiden olemassaoloa. Varsinainen kätköilykärpänen puri minuun, kun hankin itselleni Carmin Colorado kolmesatasen. Merikarvian ja Kangasalan kätköjä tuli silloin haettua aika paljon. Tamperekin on minulle tuttu paikka, koska olen asunut siellä kouluaikoina ja isäni asuu Messukylässä", pohjoisharju kertoilee.
Merikarvian lisäksi pohjoisharju kätköilee paljon myös Kangasalta pitäen tukikohtanaan siellä perheensä kesämökkiä.
"Kätköilen pääasissa yksin, mutta voi sanoa, että jo ammattini vuoksi olen suhteellisen sosiaalinen ja aika monessa miitissä olen tutustunut uusiin kätköilijöihin ja pyytänyt mukaani toista kätköilijää hakemaan kätköjä yhdessä. Kätköily toisen kanssa on mitä rentouttavimpaa tekemistä, harrastusta, jonka voi jakaa samanhenkisen ihmisen kanssa. Mitä omituisimmissa ja hienoimmissa paikoissa on tullut käytyä, yöllä ja päivällä, talvella ja kesällä, sateessa ja auringonpaisteessa. Mutta mikä ihmeellistä: kätköilijät, joita olen tavannut, ovat olleet kaikki mitä ystävällisimpiä ja hienoimpia ihmisiä. On ollut hienoa jakaa ainutlaatuisia kokemuksia heidän kanssaan", pohjoisharju summaa kätköilyn ajatusta ja tämän ajatuksen Hemppu01 allekirjoittaa kyllä täysin.

Ensimuistikuva pohjoisharjusta on jostakin kätköloggauksesta. Ensitapaaminen tapahtui tämän puheliaan geokolleegan kanssa Turun Megan Spidercave-kätköllä. Pari vuotta myöhemmin eli Jämsän Megassa kesällä 2014 teimme pohjoisharjun kanssa hauskan yökätköilyreissun Jämsänseudun maisemissa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

312 Logged Visits

Found it 309     Write note 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.