Skip to Content

<

Geokamut 48. Ekkeri

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/22/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin nimikkokätkön numero 48. saa kätköilijänimimerkki Ekkeri Helsingistä. Ekkeri aloitti kätköilyn toukokuussa 2012 ja hän kertoo homman lähteneen käsistä heti alkuunsa.
"Varsinainen hurahtaminen kätköilyyn tapahtui täällä Helsingissä, jossa olen asunut jo yli 25 vuotta. Erehdyin menemään heti kärkeen Kiljuset-nimimerkin Säynäslahti-sarjalle, jossa purkit ovat toinen toistaan hienompia", Ekkeri kertoo.
"Tutustuin kätköilyyn pari vuotta aiemmin ollessani Eerikkilän urheiluopistolla opiskelemassa luonto- ja eräoppaaksi. Silloin en kuitenkaan vielä aloittanut kätköilyä, mutta ajatus jäi mieleen kytemään. Tuolta ajalta on kuitenkin peräisin kätköilynimimerkkini Ekkeri, sillä kurssini varsin reippaat nuoret miehet antoivat tuon lempinimen minulle. Kun tuli aika valita nimimerkki, en muutakaan keksinyt ja ihan olen ollut muuten tuohon tyytyväinen, mutta muutama kätköilijä on sen lukenut väärin ja kutsunut minua Erkkeriksi!".

Ekkeri on Hempuille yksi tuoreimmista kätköilytuttavuuksista. Ensitapaaminen tapahtui "5 cachers from Finland" -miitissä Tallinassa 14.11.2014.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

351 Logged Visits

Found it 341     Didn't find it 3     Write note 4     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.