Skip to Content

<

Geokamut 49. reiska

A cache by Hemppu01 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/09/2014
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Geokamut -geopolku alkaa Siilinjärven Hamulasta ja käy kääntymässä Maaningan Käärmelahdessa. Rengasreitti on yhteensä noin 20 km pitkä. Trail kulkee suht mukava kulkuisessa kangasmaastossa polkuja pitkin ja on lumettomaan aikaan 96 % hyvällä maastopyörällä ajettava - se 4 % pyörää taluttaen kuljettava. Moottoriajoneuvoilla maastossa ajo ehdottomasti kielletty - ei suututeta maanomistajia, kiitos!
Käärmelahden puoleisessa päässä on laavu levähdystaukoa ajatellen.

Rengasreitin varrelle on tehty omat nimikkokätköt Hemppu01:n geokamuille. Tarkoitus on esitellä geokamut toisille kätköilijöille. Kätköilijöiden nimikkopurkkien numerojärjestys on täysin sattumanvarainen kätköä numero yksi lukuunottamatta.

Geokamut -trailin oman nimikkopurkin numero 49. saa kätköilijänimimerkki reiska Kuopiosta. Reiska kertoo saaneensa nimimerkkinsä työnsä kautta - ikään kuin TV-sarjasta Remontti Reiska, sillä työskennellessään Kuopion yliopistollisen sairaalan tekniikan puolella hän joutuu tekemään kaikenlaista; virittelemään juttuja ja korjailemaan, joten kekseliäisyyttä aina tarvitaan.
Kätköilyinnostuksen hän kertoo kypsyneen pikku hiljaa Puijon Ladun toiminnan kautta;
"Sain sivusta seurata hyvien ystävieni ystävieni Pörrön ja Gotto kahden kätköjen etsintöjä aina ladun retkillä. Joskus tuli päästettyä suusta sellainenkin sana "että minä se en tuohon touhuun hurahda, tuo on aivan tyhjän päiväistä", vaan miten siinä kävikään?", reiska naurahtaa.

"Vuonna 2009 elokuussa, 21. päivä perustin Reiska -nimimerkin ja ensimmäinen löytämäni kätkö oli 2.9.2009 KYS-Kuopio University Hospital".
Näin lankeaminen kätköilyn ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan tapahtui ja siitä on Reiskan rakas puolisonikin muistanut mainita - varsinkin alkuaikoina.
"Tupu on ollut usein innokkaastikkin mukana ja hyvä niin sillä, silloin kun minua onpuusilmä vaivannut -a´vot, Tupu on kysynyt, että tätäkös etsit", Reiska kertoo.

Ensimuistikuva reiskasta? Varmaankin kätköjen kautta, hakiessamme reiskan hauskoja kätkötoteutuksia Kuopion lähimaisemista jo aikaan asuessamme vielä Pirkanmaalla. Ihan tarkasti en muista missä virallinen ensikohtaaminen on tapahtunut, mutta varmaankin jossakin miitissä? Muistako reiska paremmin?

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

344 Logged Visits

Found it 342     Write note 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.