Skip to Content

<

Katariinan Wherigo

A cache by passik Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/24/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

HUOM.

Peli kysyy etapilla "Ksylofoni" soittopelin kielien lukumäärää, mikä on 23. Ksylofoni on siirretty toiseen paikkaan, rantaan "Ankkuriluodon" ja "Leikkipaikan" väliin.

iPhone: Jos peli ei siirry automaattisesti eteenpäin, kun matkaa etapille on n. 10 m, niin mene nuolella -> MENU ja valitse seuraava etappi kohdasta Location. Vastaava juttu saattaa esiintyä Android-puhelimissakin.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lataa Wherigo-kasetti tästä --> Katariinan Wherigo

Garmin Colorado/Oregon/Nuvi500:

Lataa kasetti Katariinan Wherigo.gwc yllä olevasta linkistä muodossa Garmin. Liitä navigaattori tietokoneeseen ja copy/paste em. tiedosto gepsin Wherigo-hakemistoon. Käynnistä gepsi ja siirry ”punaiseen salkkuun” (Others) ja valitse sieltä Wherigo -> Katariinan Wherigo.

Android-älypuhelin:

Lataa Google Play:sta WhereYouGo sovellus. Käynnistä WhereYouGo ja mene -> Asetukset -> Login credentials -> kirjaudu GC.comin kätköilytunnuksilla. Avaa puhelimen selain ja mene -> Wherigo.com -> My Home -> kirjaudu sisään -> Nearby Cartridges -> Katariinan Wherigo.

Jos lataus tehdään tietokoneen kautta, niin kasetti pitää ladata muodossa Pocket PC.

iPhonen ja Windows-puhelimien käyttö lienee vastaava kuin Android-puhelimella, mutta niitä ei ole testattu.

Wherigon runko on tehty Wherigo\\Kit-ohjelmalla ja viimeistely Urwigo:lla. Wherigo on testattu Garmin Coloradolla ja Nexus 5 Android-puhelimella. Kuvat näyttävät puhelimessa vähän suttuisilta, mikä johtuu siitä, että niitten resoluutio on pienennetty Garminille sopivaksi.

Rannassa voi tuulisella ilmalla olla huomattavasti vilpoisempaa kuin sisämaassa, joten kannattaa varustautua sään mukaisesti.


Additional Hints (No hints available.)



 

Find...

370 Logged Visits

Found it 349     Didn't find it 2     Write note 11     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 21 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.