Skip to content

This cache has been archived.

MosCraciun: ho, ho, ho, until next Xmas.

More
<

SecretSantaVision

A cache by MosCraciun Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Monday, 22 December 2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ce mai faci, tinere comorist? Ai fost cuminte anul ăsta?

Hai că ajunge cu umblatul pe coclauri după cutii și cutiuțe, sosit-a mult așteptatul decembrie și o dată cu el cea de-a doua ediție a evenimentului nostru mai sâsâit decât salamul săsesc: Secret Santa. Dacă nu ai participat anul trecut, îți zicem noi în trei cuvinte: a fost nebunie.

Așadar, episodul 2 din Secret Santa, subtil numit SecretSantaVision! Ideea rămâne simplă, fiecare dintre participanți va fi “moș” pentru un alt participant, incognito, pe neve adicătălea. Atâta doar că anul ăsta o facem națională. Ba poate chiar și dincolo de granițe.

Ce e nou: naţionalizarea!

Pe scurt, ne organizăm în haite de comoriști, pe care le vom denumi hub-uri, că sună mai trendy-flendy. La București facem un hub mai mare, unde strângem toate cadourile, anume la locul tradițional de întâlnire, Smart Change. În țară și peste hotare, cine dorește își poate face hub-ul propriu și personal, pe care e musai să îl deschidă când vine Moșu anul ăsta.

Asta înseamnă că toate hub-urile deschise vor trebui populate cu participanți. Asta înseamnă că toate hub-urile se vor conecta cu hub-ul master of disaster de la București, de unde vă vom colinda de nu vă veți vedea! Adică va fi un fel de Eurovision! Cu GCTV România HD vom putea spune “Bună seara, Sibiu, sunteți primul hub conectat, mulțumim pentru vremelnicul Santa Klaus căruia i-ați dat share!” Și așa mai departe. Cine vrea să facă hub, contact moscraciun pentru detalii informatice, testări audio-video și etc.

Milestones:

I. Depuneri CV-uri online pentru Secret Santa (înregistration):

Până la 14.12.2014 orele 23.59

II. Goana după cadouri și trimitere la hub-ul din București

15.12.2014 ora 00.00 – 22.12.2014 orele 18.59

III. Sosirea lui Moș Crăciun și conectarea hub-urilor

22.12.2014 orele 19.00 – până când ne dau afară.

Desfășurare de forțe:

Cum te înscrii? Intri până pe 14/12/2014 orele 23.59 la adresa: http://109.99.60.100/ss14/ și îți depui CV-ul de moș. Numai dacă ești înscris poți primi un moș și la rândul tău vei putea fi moș. Înțelegi, moșule-cocoșule?

Din 15/12/2014 te loghezi cu datele cu care te-ai înscris la http://109.99.60.100/ss14/ şi după o apăsare de buton vei afla al cui moș ești. Nimeni nu va mai ști acest lucru în afara de tine. Fiecare participant va afla personal, iar de dragul jocului în care intrăm, haideți să păstrăm stelele misterului până pe 22!

La fel ca anul trecut, când plasezi un cadou, îi adaugi tag-ul cu nickname-ul destinatarului, expeditorul rămânând în bună tradiție secret. Că de-aia se cheamă Secret Santa.

Toate cadourile trebuie să ajungă la hub până la deadline!

Chiar dacă nu poți participa fizic la SecretSantaVision de pe 22, te așteptăm să participi metafizic: te poți înscrie și poți lăsa/trimite liniștit cadoul tău chiar înainte de 22.12. Nu ești din București? Trimite prin poștă sau curier, ce mare brânză. Eventual adună-te cu colegii de hub și trimiteți o singură dată, ca să nu ne bulversați prea tare. Pentru detalii contact moscraciun. Asigură-te totuși că ajunge până pe 22 la 7 seara. Nu de alta dar nu vrem să fim puși în nefericita situație în care să explicăm vreunul comorist că Moș Crăciun nu există și că garu e un bot.

Pe 23.12 Moş Crăciun şi prietenii săi din Bucureşti se vor asigura ca toate, dar absolut toate cadourile celor care nu au fost prezenți decât metafizic să plece spre hub-uri și să ajungă până în seara de ajun (sic!). 

Vreau să organizez un hub SecretSantaVision în oraşul meu!

Organizarea unui hub presupune publicarea unui event care să aibă loc într- altă locație decât în București pe data de 22.12.2014, începând cu orele 19.00 (ora României). Un hub poate însemna un grup de comoriști sau un comorist solitar, pierdut cine știe pe unde.

Organizarea unui hub presupune acceptarea tacită a unui colind virtual prin intermediul tehnologiilor moderne. Adică la hub trebuie să fie careva cu un laptop cu webcam pe el, sau o tabletă capabilă de așa ceva sau măcar un smartphone. Și niște net suficient de bun cât să ducă un apel video. Dacă sunteți suficient de meșteri încât să vă aranjați la hub și un proiector și boxe și microfon, asta deja devine problema voastră.

Bref vom folosi aplicația OOVOO – o găsiți moka disponibilă pe toate platformele (Windows, Linux, MacOS, iOS, Android etc), căutați-o numai. După instalare, vă înregistrați un cont și îl adăugați ca prieten pe Secret.Santa (Nu uitați să specificați ce hub reprezentați). Pentru că vom fi mulți și multe apeluri de făcut, asta va fi unica modalitate de comunicare. Evident, pentru a intra în direct pe 22 vor fi necesare și teste în prealabil pe care le vom stabili de comun acord. Pentru detalii, evident contact moscraciun.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.