Skip to content

This cache has been archived.

Lord Vampyre: This cache has been archived by a Swedish reviewer
Hej
För ett tag informerade jag dig om att allt inte verkade stå rätt till med din cache och bad dig ta reda på hur det stod till och åtgärda eventuella problem. Då det inte syns några tecken på att du gjort det kommer jag nu att arkivera din cache. Om du vill reparera/återställa den någon gång i framtiden är du välkommen att ta kontakt med oss, lämpligen via (länk). Om din cache då följer gällande riktlinjer och ingen annan hunnit lägga ut en cache för nära, så hjälper vi gärna till med avarkivering av din cache.
Hälsningar

Lord Vampyre, reviewer

På vår hemsida, swedenreviewers.se, hittar du många användbara tips för dig som cacheägare.

More
<

Lerum 07

A cache by Awgnld Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/04/2014
Difficulty:
5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Koordinaterna ovan leder inte till cachen. Detta är en myst i en serie på 81 mystar som täcker hela D/T-matrisen. I alla cacher förutom i de 9 bonusarna finns det ledtrådar. Kom gärna ihåg dessa. Låt ledtrådarna ligga kvar i behållarna och placera gärna tillbaka cachen exakt så som du hittade den. Tag med egen penna så att du kan signera loggremsan/loggboken. OBS! Kontrollera ALLTID din lösning i Geocheckern.


Hmmm, skumtTIM ELIN MIL LETA LEKT VALL MÅ
PELLE HELLO KOSELE HOTEL SMÖR LEKT HÅLAdditional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.