Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Geo-Possun Joulu

A cache by Pexujeff Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/6/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Marraskuussa Geo-Possu – ystävien kesken GP -  vilkaisi kännykkänsä kalenteria, ja kauhukseen huomasi joulukuun ja sen kauhean Joulun lähestyvän. 


”Tänä jouluna tämä possu menee sika-evakkoon ja teurastajaa piiloon sika-hyvään piiloon!”, ajatteli GP. Pikku possu nimittäin ihan aidosti rakasti omia kankkujaan ja takajalkojaan kovasti, lyhyet mutta ainoat ja omat. ”Niistä en luovu, en edes jouluna. Syökööt sitten vaikka kalkkunaa tai kalaa! Ja kyllä suomalainen Luomu-Geo-Possu kestää kylmää ja tarvittaessa nälkääkin, jos kyseessä on omat takakintut”, röhki GP päättäväisenä. Ja niin lähti Geo-Possu karsinastaan sissiksi Laihialle, mukaansa otti vielä pienen mikrokokoisen purkin.

Nyt GP on eksynyt eikä itsekään tiedä missä oikein on ja meni sen vuoksi piiloon odottamaan parempia aikoja. Geo-Possu on vähän niin kuin se jänis joka meni kettua piiloon pensaaseen, siis pää edellä. Ruokittuasi possun logivihkontäytteellä aseta hänet samaan asentoon takaisin piiloonsa. Tämä asento ei ole mielenosoitusta kätköilijälle vaan sille teurastajalle.

Piilossaan GP odottaa kätköilijää tuomaan vähän evästä eli logivihkoon paljon nimiä.

Geo-Possu pitää purkkia tiukasti jalkojensa välissä. Purkin kannen saa auki irrottamatta tai katkomatta purkin valjaita.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

132 Logged Visits

Found it 122     Didn't find it 5     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.