Skip to Content

<

RKP MK14

A cache by mariter Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/10/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Geokätköilyä Rutolan kyläpoluilla

Rutolan kyläpolku tutustuttaa kävijän Rutolan kylän, siellä toimineen sahan sekä Salpalinjan historiaan. Kyläpolku on 3,5 km pitkä ja se alkaa Rutolan VPK:n palotallilta. Palotallin seinässä olevasta pääopastaulusta löytyy tietoa Rutolan kyläpolusta. Polku kulkee idyllisten kyläteiden varsilla poiketen myös kauniisiin järvenrantamaisemiin. Polun varrella on kuusi alueen historiasta kertovaa opastaulua. Polun varrella on myös kasvi,- eläin- ja sienilajeja esitteleviä lajintunnistustauluja, jotka tekevät Rutolan kyläpolusta myös kivan luontoretkikohteen ja nyt polun ympäristöön on tehty vielä päiväkävelyn pituinen geokätköreitti. Talvella osa RKP kätköistä on helppo saavuttaa hiihtäen, sillä reitin tietyllä osuudella on valmis hiihtolatu. Muutamalla kätköllä lumikengät saattavat olla suksia sopivammat apuvälineet.

Jos pysäköit geokulkuneuvon VPK:n palotallien lähelle, muista parkkipaikan valinnassa, että paloautojen tulee aina päästä talleista esteettömästi ja nopeasti liikkeelle!

Salpalinjan rakenteita löytyy tältä alueelta runsaasti. Rutolassa onkin mahdollista tutustua tyyppilliseen konekiväärikorsuun ja majoituskorsuihin sekä erilaisiin taistelu- ja yhdyshautoihin. Liikuthan varovasti Salpalinjan alueella.

Kätkössä ei ole kynää. Palauttaisitko kätkön huolellisesti paikoilleen vierailusi jälkeen. Kiitos

Otapa kätköstä löytyvä koodi talteen, sillä tarvitset sitä RKP Bonus-kätkön koordinaattien ratkaisuun.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.