Skip to Content

This cache has been archived.

de Eekjes: De cache is beschadigd en verwijderd.

More
<

Lekker los

A cache by de Eekjes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/01/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Wandeling van circa 20-30 minuten, waarbij je onderweg de antwoorden tegenkomt waarmee je de uiteindelijke cachelocatie vindt. De cachenaam is 'Lekker los', aangezien vrijwel de gehele wandeling honden los mogen lopen.


Dit is onze eerste cache, en de beide Eekjes-dochters stonden erop dat hij groot genoeg was om er leuke 'ruildingetjes' in te doen smiley. Dus ook plaats genoeg voor trackables. De vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden, zodat deze ook erg leuk is om te doen voor kinderen (oud genoeg om te kunnen lezen).

Met de fiets gekomen? Hoewel het mogelijk is om de hele route te doen met de fiets (op de fiets en lopend naast de fiets), is het waarschijnlijk handiger om de fiets ergens bij het startpunt te laten staan, omdat je daar toch ook weer in de buurt zult eindigen.

Tip: deze cache is zeer goed te combineren met Tweedehandsjes (GC1XE7D).

Het opgegeven coördinaat ("boven aan de pagina", STAGE0) is het startpunt. Loop vanaf het startpunt STAGE0 naar het eerste tussenpunt (STAGE1). Je loopt dan langs het water aan de Graskarpersingel (ter info: aan de rechterkant van de sloot (de kant van de huizen) mogen honden los lopen. Aan de linkerkant van de sloot (de kant van de geluidswal) moeten honden aan de lijn.) Loop daarna richting het tweede tussenpunt (STAGE2). Onderweg kun je de antwoorden op de onderstaande vragen vinden.

A: Totdat je door het houten hek gaat (zie vraag E) kom je langs een aantal plakken waar je diverse activiteiten kunt doen. Welke activiteit zit er echter NIET bij? 

1. Basketbal
2. Voetbal
3. Skateboarden
4. Volleybal
5. Tafeltennis

B: Je komt langs een plek waar je kunt schommelen. Hoeveel schommels zijn er hier? Tel hier 5 bij op.

C: Nadat je de weg bent overgestoken (en ook op diverse andere plekken) staat er een bord met daarop een plaatje van een hond en de mededeling dat honden los mogen lopen. Hoeveel keer komt de letter 'O' voor op dit bord? (De woorden 'algemene plaatselijke verordening' die onderaan met kleine letters staan, tellen ook mee.)

D: Op een container voor kleding & schoenen staat: 'Kleding in gesloten zak. Schoenen per paar gebonden a.u.b.' In dit citaat ontbreekt een woord. Hoeveel letters heeft dit ontbrekende woord?

E: Vlak na het eerste waypoint (STAGE1) ga je door een houten hek. Van welk materiaal is dit hek gemaakt?

1. Azobé
2. Bankirai
3. Beukenhout
4. Eikenhout
5. Kastanjehout
6. Larikshout
7. Grenenhout
8. Douglashout
9. Vurenhout

F: Aan je rechterhand heb je de spoorlijn van de Randstadrail. Langs het spoor staat een stoplicht met een bordje 'R1 ...'. Op de plek van de puntjes staan drie cijfers. Tel deze cijfers bij elkaar op.

Je vindt de cache op de volgende locatie (waypoint STAGE2 is nu niet meer van belang, je kunt direct naar de cachelocatie):
N52.03.ABC
E004.24.DEF

FTF: cliff-diver
STF:Martin#17
TTF:M.I.Casa

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.