Skip to Content

<

Ruokolahden kylät - Virmutjoki

A cache by opatta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/07/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö on Ruokolahden alueelle sijoittuvan Ruokolahden Kylät -sarjan kätkö. Tarkoituksena on saada sarja täyteen jossain hamassa tulevaisuudessa, sillä noita pieniä kyliähän täällä riittää... järjestyksellä ei ole väliä.


Virmutjoki sijaitsee Imatralta Mikkeliin johtavan tien varrella Ruokolahden kuntakeskuksesta Rasilasta 7 km luoteeseen. Vuoksenniskalle on matkaa 16 km ja Mansikkalaan 22 km.

Reilun 300 asukkaan kylän peruspalvelut ovat kunnossa. 3-opettajaisella koululla toimii esiopetusryhmä ja perhepäivähoitoa on saatavissa. Kylän palvelukeskuksena toimii kauppakasino, jossa on kahvila, myymälä, ravintola, asiamiesposti sekä veikkaus online. Kylässä on myös pienyrittäjiä, mm. autokorjaamo ja taksi. Perhejuhliin ja muihin tapahtumiin soveltuu hyvin peruskorjattu seurojentalo.

Kansainväliseen kuuluisuuteen Virmutjoki nousi kesällä 1992. Venäläiseksi sirkusleijonaksi myöhemmin paljastunut peto nähtiin ensimmäisen kerran Virmutjoen Kalpinviidassa. Aikansa Ruokolahden metsissä ja tiedotusvälineissä seikkaillut leijona palasi lopulta takaisin Venäjälle... vai palasiko sittenkään?

Kerrataanpa noita sääntöjä sarjan muissa kätköissä:

- FTF:n hakijan toivotaan tekevän sarjaan seuraavan kätkön noin kahden viikon kuluessa lokkauksestaan sarjan jatkuvuuden turvaamiseksi. Kätkö nimetään Ruokolahden kylät - kylän nimi, sekä pieni kuvaus kylästä.

- Kaikki sarjan kätköt ovat vain ja ainoastaan tradeja ja terrain saa olla korkeintaan 3, eli ei siis mitään kiipeily- tai saarikätköjä.

- Koskapa noiden kylien keskustat ovat melkoisen jästiarkoja paikkoja niin katselkaa sopivainen sijainti vaikka reunamilta.

- Nämä ohjeet toivotaan kopioitavan sarjan seuraviin kätkökuvauksiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

286 Logged Visits

Found it 269     Didn't find it 4     Write note 2     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.