Skip to Content

<

Verokarhu

A cache by geo-outi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/02/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Patvinsuon kansallispuisto on rauhaisa retkeilykohde erämaisen luonnon helmassa.Kansallispuisto on kansainvälisestikin merkittävä suoluonnon suojelu- ja tutkimusalue. Alue on mitä mainioin erämaisen luonnon tarkkailuun. Patvinsuon tunnuseläin karhu välttelee ihmistä, eikä sitä yleensä näe.


Verokarhu on ahnain Suomen luonnossa liikkuva eläin. Verokarhu kynii kenet tahansa, ja jopa oikea karhu pelkää sitä. Ainoastaan sienestäjä, marjastaja ja lottovoittaja ovat turvassa verokarhun ahneudelta. Verokarhuja voi tavata jokapuolella Suomea, enimmäkseen rikkaiden pamppujen läheisyydessä. Verokarhut ovat aggressiivisia ja hyökkäävät jokaisen rahaa omistavan kimppuun. Niillä on tarkka hajuaisti, jonka avulla ne haistavat uhrinsa rahat jopa kilometrien päähän. Verokarhu ei ole uhanalainen laji, mutta se on silti rauhoitettu ympäri vuoden. Jos näet kulkiessassi verokarhun vaanimassa, pakeneminen ei auta, sillä verokarhun nopeus on 60km/h. Verokarhua ei kannata myöskään ampua, sillä sen nahka kestää ammukset, ja luodit tekevät sen vihaisemmaksi. Sen sijaan kaiva taskustasi kymmenen sentin kolikko (suurempikin raha käy) ja nakkaa se niin pitkälle kuin kykenet. Verokarhun painellessa kolikon perään tee yksi asia: JUOKSE NIIN LUJAA KUIN KYKENET!!!! Luotettavilta lähteiltä kuultuna Patvinsuo on verokarhuista vapaata vyöhykettä:) Rentoudu siis!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

199 Logged Visits

Found it 180     Didn't find it 9     Write note 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.