Skip to Content

<

Tiekarhu

A cache by Ridsa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/02/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Patvinsuon kansallispuisto on rauhaisa retkeilykohde erämaisen luonnon helmassa. Kansallispuisto on kansainvälisestikin merkittävä suoluonnon suojelu- ja tutkimusalue, jossa on lisäksi niin vanhoja aarniometsiä kuin kauniita hiekkarantaisia vesistöjä.Alue on mitä mainioin erämaisen luonnon tarkkailuun. Patvinsuon tunnuseläin karhu välttelee ihmistä, eikä sitä yleensä näe.


Tiekarhu, tuo teiden keltainen, pitkäkaulainen jätti, on nykyisin melko uhanalainen laji. Se on maanteiden hoitoon, tasoittamiseen ja muotoiluun tarkoitettu työkone...sekä kesä-että talvikelillä. Kaasujalan painaminen ja koneen tiellä pitäminen ovat nykyisten 3D-ohjattujen tiehöylien ohjaajien tärkeimmät tehtävät. Tietokone tietää, missä asennossa terän pitäisi milläkin hetkellä olla. Tiekarhu-nimi on oikeaan osuva. Yhdistetäänhän pelkkä karhu-sana suuruuteen, voimaan, äreyteen, pelottavuuteen. Myös verbit karhuta ja karhentaa yhdistetään tiekarhu-nimen muotoutumiseen. Tie Patvinsuolle on yleensä hyvässä kunnossa. Lieneekö tiekarhu ollut ajoittain asialla. Kätköreitti jatkuu polkuja ja pitkospuita pitkin Teretille saakka. Tiekarhuja ei näy mutta itse kuningas voi näyttäytyäkin ;)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

296 Logged Visits

Found it 295     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.