Skip to content

This cache is temporarily unavailable.

Lizzy_Bennet: Omdat er geen reactie volgt op de laatste reviewer note wordt deze cache tijdelijk inactief. Als je onderhoud hebt uitgevoerd en de cache helemaal opnieuw in orde is, dan kan je deze opnieuw online brengen door een note van het type "activeren" te plaatsen. Hierdoor wordt je cache opnieuw beschikbaar gesteld, maar is het onderhoudssymbool niet weg. Om dit onderhoudssymbool weg te halen moet je daarna nog een log van het type "Onderhoud door eigenaar" plaatsen. Zie voor meer informatie ook dit artikel in het Help Center: Maintenance expectations.

Het feit dat deze cache al dan niet actief en/of gelogd wordt heeft geen invloed op deze beslissing. Alleen door het plaatsen van een "onderhoud door eigenaar" log kan archivering voorkomen worden.

More
<

Challenge - 125sterren

A cache by TeamGakske Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/12/2015
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


!!Bovenstaande coördinaten zijn van de cache!!

Je mag pas een `Found it loggen al je aan de onderstaande voorwaarden voldaan hebt. Het logboek mag vooraf getekend worden en dat kenbaar maken door middel van een write note.

De bedoeling van deze challenge - 125 sterren, is het behalen van minimaal 125 sterren op 1 kalenderdag. De bedoeling is om de sterren per gelogde cache op te tellen. Zowel het terrein als moeilijkheid tellen mee. Voorbeeld: eitje, die heeft voor moeilijkheid 1,5 ster en terrein 2,5 ster dat betekend dat deze cache al 4 sterren oplevert voor de challenge. Hoe moeilijker de cache, hoe sneller je voldoet. Alle typen caches tellen mee, inclusief deze cache.

Lever je bewijs aan via de gc-codes met datum en aantal sterren van de caches aan in je log. Omdat het er veel kunnen zijn mag je ook een print-screen uploaden van Project-gc.

Project-gc checklist vind je hier

Zonder bewijs zijn wij helaas genoodzaakt je log te verwijderen!

Hieronder ons voorbeeld:

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.