Skip to Content

This cache has been archived.

TaMaLeLo: Arkistoon, valitettavasti.

More
<

Telakkaprinssi

A cache by TaMaLeLo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/01/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö EI sijaitse annetuissa naateissa. Saat koordinaatit selville vihjeiden avulla, jotka löytyvät kätköistä Pernon prinsessa, Paakarlan paha noita ja Hövelin haltija.

Kätkö löytyy koordinaateista N CD° AE.HH(G+I) E DAA° DF.DBI
Tämä kätkön terrain on 1,5.

Paakarlan paha noita on kyllästynyt vaatimattomaan elämäänsä Paakarlan metsissä ja Pernon perukoilla ja haluaa päästä väljemmille noitavesille Karibialle. Sitä varten Paakarlan paha noita tarvitsee luonnollisesti noitakelpoisen aluksen. Telakan tilauskirjoihin ei noita-alus kuitenkaan mahdu, joten noidan on itse järjestettävä itselleen laivanrakentaja. Koska Paakarlan pahalla noidalla ei ole varaa maksaa laivanrakentajalle palkkaa, hänen on otettava käyttöönsä taikakeinot.

Paakarlan pahan noidan taikavoimat eivät kuitenkaan tehoa tavallisiin ihmisiin, ainoastaan siniverisiin. Houkutellakseen paikalle sopivan prinssin, Paakarlan paha noita on vanginnut Pernon prinsessan. Prinsessan voi vapauttaa vain uljas prinssi, jonka varalle noidalla on omat suunnitelmansa.

Prinsessan haltijakummi Hövelin haltija on huolissaan rakkaan prinsessansa kohtalosta. Hän ei tiedä Paakarlan pahan noidan kieroista suunnitelmista, mutta on kuullut, että taian voi murtaa vain prinssi, joten Hövelin haltija on lähettänyt ystävälleen Papenburgin prinssi Meyerin haltijakummille viestin, että Pernon prinsessa kaipaisi prinssiä avukseen.

Papenburgin prinssi Meyer on päättänyt pelastaa Pernon prinsessan ja lähtenyt oitis matkaan. Valitettavasti prinssi on osunut suoraan Paakarlan pahan noidan ansaan. Noita on loihtinut prinssin telakkatyöntekijä Jani Meijeriksi, jonka tehtävänä on rakentaa noidalle risteilyalus. Paakarlan paha noita on luvannut muuttaa Jani Meijerin takaisin Prinssi Meyeriksi, kunhan noitaristeilijä on valmistunut.

Jani Meijeri ottaisi varmasti vastaan kaiken mahdollisen avun noitaristeilijän rakentamiseen, jotta hän pääsisi nopeammin pelastamaan Pernon prinsessan. Käy siis kirjaamassa nimesi avustajalistalle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

111 Logged Visits

Found it 100     Didn't find it 1     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.