Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

This cache has been archived.

m3rcur14: Arkistoon ajanpuutteen vuoksi.

More
Traditional Geocache

Suomen paras tanssipaikka!

A cache by m3rcur14 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/18/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perinteinen purkkikätkö Napiksella tanssijalkojen kolotusta lievittämään. .


Naapurinvaaralla voi olla vaarana naapurien lisäksi myös tanssijalkojen kolotus. Tämä kätkö tarjoaa toivottavasti helpotusta vaivaan, sillä se ohjaa kätköilijän Suomen parhaalle tanssipaikalle, eli Naapurinvaaran huvikeskukseen Sotkamoon - ainakin jos uskomme tienvarsimainontaa, ja miksi emme uskoisi?

Naapurinvaaran huvikeskus on tanssilava Sotkamon kunnassa, ja sitä on ylläpitää talkoovoimin Sotkamon Nuorisoseura. Avajaisilta oli 1946. Tanssipaikka sijaitsee Naapurinvaaran harjulla, josta avautuu järvi- ja vaaranäkymä Sotkamon kunnan Vuokatinkylän yli.

Nykyinen omistaja Sotkamon Nuorisoseura ry on ostanut Naapurinvaaran konkurssihuutokaupassa 19. heinäkuuta 1991. Aikaisempi omistaja oli Lastenmaa Oy. Ensimmäiset talkoolaisten voimin pidetyt tanssit pidettiin 28. syyskuuta 1991. Seuralla on takana tähän mennessä 20 vuotta tanssi- ja huvitoimintaa Naapurinvaaran huvikeskuksessa. Naapurinvaaran Huvikeskuksen omistaa 1990-luvun puolessa välissä perustettu Sotkamon Nuorisoseurasäätiö rs.

Naapurinvaaran huvikeskuksessa järjestetään maalaistansseja kaiken ikäisille tanssijoille. Tansseissa on käytössä sekahaku ja naistenhaulle on varattu yksi tunti. Huvikeskuksessa käy vuosittain noin 40 000 asiakasta. Huvitapahtumia on noin 40 kertaa vuodessa (2006). Tanssipaikalle on myönnetty Musiikki & Median antama tanssipaikka-tunnustus vuosina 2002, 2003 ja 2006. Suomen Huvijärjestäjien Keskusliitto valitsi vuoden huvijärjestäjäksi 2001 Sotkamon Nuorisoseuran ja Naapurinvaaran huvikeskuksen. Näiden lisäksi Artistit äänestivät 3.2.2006 Iltalehden äänestyksessä Naapurinvaaran huvikeskuksen Suomen parhaaksi tanssilavaksi. Artistit äänestivät Naapurinvaaran parhaaksi tanssilavaksi myös vuonna 2013 Seura-lehdessä. (lähde: Wikipedia)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

299 Logged Visits

Found it 289     Didn't find it 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 6/15/2018 12:39:25 AM Pacific Daylight Time (7:39 AM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page