Skip to Content

<

Pihviä ja kahvia

A cache by Team Nurkkala Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/29/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee paikallisen kahvila-ravintolan alueella.


Kantatie 54 valmistui Riihimäen ja Hollolan välille 1970- ja 1980-lukujen vaihteessa. Tällöin valmistui myös paikalle Shellin huoltamo jota pyöritti suomalais-italialainen pariskunta. Alkuaikoina paikka toimi jakeluasemana, mutta myöhemmin toimintaa pyörittäneet yrittäjät rakensivat muutamia motellihuoneita matkalaisille. Polttoaineen maahan valumisesta johtuen alueelle tehtiin mittavat maanvaihto-operaatiot. Samassa yhteydessä paikalle asennettiin ns. ilmastusputket. Putkien kautta imettiin polttoainetta ja se poltettiin pihassa olleissa konteissa. Tästä on näkyvissä edelleen paikalla varaston päässä olevat kaivot joista on tarkkailtu polttoainepitoisuuksia. Paikka oli myös lapsiperheiden suosiossa, pihalla oli lapsille leikkipuisto sekä lokariauto/polkuautorata. Jonkin aikaa yöllisiä matkalaisia palveli rakennuksen päädyssä yögrilli. Polttoaineen myynnin loputtuakin on paikalla ollut kahvila-ravintolatoimintaa, yleensä paikallisten yrittäjien vetämänä. Paikallisuus näkyy myös nykyistä edeltävän ravintoloitsijan paikalle tilaamasta kultaisesta maamerkistäkin, joka on valmistettu paikallisessa metallialan yrityksessä.

Kätkössä ei ole kynää. Läheisten omakotitalojen alueelle ei saa mennä. Nykyisin paikassa ei ole geoajoneuvon tankkausmahdollisuutta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

867 Logged Visits

Found it 835     Didn't find it 6     Write note 15     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 6     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.