Skip to content

<

# 1 Torrent de l'Infern

A cache by pinxie Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/16/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

TORRENT DE L'INFERN


Sèrie de 7 tradicionals més 1 mistery final. És una ruta circular d’aproximadament 2.5 kms.

Ens trobem al terme municipal de Rajadell. L'element determinant del territori és la riera de Rajadell, que desemboca al riu Cardener, ja al terme de Manresa. Aquesta riera ha estat des de molt antic (des de l'època romana i tal vegada des de la prehistòria) una zona de pas que comunica el pla de Bages amb el pla de la Segarra.La seva aigua fou aprofitada per moure un molí fariner al sector de Sant Amanç i, més tard, un altre al nucli dels Molins, però sobretot per regar els horts que es trobaven en tot el seu recorregut. La vall que configura la riera de Rajadell és estreta i actualment acull el pas de l'Eix Transversal (C-25).

Malgrat el terreny accidentat de Rajadell, caracteritzat per torrents i serrats, les planes que hi ha són conreades, i hi predomina el cereal.

El torrent més important és el torrent de l'Infern, que configura la vall de Vallformosa, gairebé paral•lela a la riera de Rajadell.

Trobareu en cada un dels 7 catxés tradicionals uns valors que us serviran per descobrir el mistery final, seguint la fórmula següent:

N 41º 4(C-D).(G-2E)(F-D)(A+B)

E 001º 4(A+D).(F-B)4(G)

Esperem que en gaudiu i que tingueu paciència, doncs és la nostra primera experiència amagant.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.