Skip to Content

This cache has been archived.

GiantPinkSpaceRabbit: De cache wordt bij deze gearchiveerd. Hij is nu voor de 4e keer gestolen en ik heb besloten ermee te stoppen. Ik wens iedereen heel veel plezier met het vinden van andere caches.

More
<

Bootjes kijken

A cache by GiantPinkSpaceRabbit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/27/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Een leuke niet al te moeilijke cache op een woonboulevard waar tot mijn verbazing nog helemaal niks lag.... U hoeft niet de zwarte doppen te verwijderen van de vlaggenmasten. De cache staat hier los van.

Staande op deze locatie kan het je niet ontgaan dat er erg veel bootjes langsvaren. Dit is lang niet zo gek aangezien de Zijl het verbindingskanaal is tussen de Leidse binnenstad en de Kagerplassen. Zeker in de zomermaanden is het een drukte van jewelste en vaart heel watersport liefhebbend Leiden uit. Neem dan ook even de tijd om naar de bootjes te kijken en zoek daarna pas de cache.

De cache zelf is er een die je moet kennen....

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.