Skip to content

MB-T&T-07 Traditional Geocache

This cache has been archived.

Cenarius: Živjo,

Ugotavljam, da na moje opozorilo o potrebi po vzdrževalnem posegu ni bilo odziva. Ker zaklad ne ustreza več zahtevam iz Smernic za postavljanje zakladov, sem zaklad arhiviral. S tem sem med drugim tudi sprostil mesto za postavitev novega zaklada, ki bo ustrezal smernicam.

Če meniš, da imaš za nevzdrževanje upravičene razloge in želiš zaklad v bližnji prihodnosti obnoviti, mi to čim prej sporoči na elektronski naslov, naveden v mojem profilu. V sporočilu morata biti obvezno navedena GC koda in ime zaklada. Če bo zaklad ustrezal zahtevam iz Smernic za postavljanje zakladov in bodo razlogi za odarhiviranje utemeljeni, bom zaklad mogoče odarhiviral.

POMEMBNO:
V primeru trajnega arhiviranja zaklada, so lastniki dolžni odstraniti vse, kar so v zvezi z zakladom postavili na terenu (vsebnik in vse postavljene vmesne stopnje).

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Cenarius - slovenski pregledovalec prostovoljec
www.geocaching.com
Center za pomoč in Smernice za postavljanje zakladov

Log created by TheGrimReaper GSAK macro

More
Hidden : 06/06/2015
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Maribor T & T serija zakladov je namenjena tistim, kateri radi napenjate možgančke tudi na terenu. Naj poudarim, da se nalog ne da reševati doma z računalnikom, ampak samo na terenu. Torej sedaj pa veselo na delo. Simboli na sliki predstavljajo namige, s pomočjo katerih boste prišli do rešitev. S pomočjo teh namigov boste lahko rešili naloge.

Maribor T & T Geocaches series is intended for those which want to strain their brain out there in the field. Let me emphasize that none of them can be solved with a computer at home, but only at the specified locations. The symbols in the figure are hints for opening or finding right way. With these tips you will be able to solve the tasks.

Additional Hints (No hints available.)