Skip to Content

<

Ruonalan koulu / CITO

A cache by Gorppu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/27/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ruonalan koulun lähimetsää CITOiltiin siistimmäksi elokuussa 2015 heti koulujen alettua. Tämä purnukka on citon muistokätkö ja esittelee samalla komeat kalliot, jotka itsellenikin tulivat hieman yllärinä, kun lähdin purkille paikkaa katsomaan - vaikka olen työskennellyt ihan naapurissa jo vuosia! Karttapaikan ja perimätiedon mukaan aivan lähellä on myös muinaishauta. Sen voi yrittää etsiä maastosta, jos huvittaa.

Ruonalan koulu on perustettu vuonna 1963. Tällä hetkellä koulussa toimii perusopetuksen vuosiluokat 1-5. Oppilaita on noin 200.

Koulun parkkipaikat on varattu koulun henkilökunnan sekä naapurirakennuksessa toimivan Ruonalan eskarin käyttöön koulupäivinä. Muulloin siellä toki parkkitilaa löytyy. Suurtuvantien varrella löytynee paikka geobiilille hetkeksi myös koulupäivän aikana. Huomioithan, että Karhuvuorentien varteen ei saa pysähtyä eikä siis myöskään pysäköidä! Kätkö on kuitenkin niin syrjässä koululta ja teiden varsilta, että sen etsiminen myös koulupäivien aikana on varmasti mahdollista. Kätköllä tarvinnet apuvälinettä taikka pyllääjää... Suosittelen lähestymistä Karhuvuorentien suunnasta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

165 Logged Visits

Found it 155     Didn't find it 4     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.