Skip to Content

This cache has been archived.

laulujoutsen: Eiköhän tämän voi jo laittaa arkistoon, vaikka will attend loggauksia puuttuukin vielä jokunen...90 nimeä oli miittikirjassa. Kiitos vielä kaikille jotka viitsitte tulla paikalle sateisesta säästä huolimatta!

More
<

Uutelan piknik #2

A cache by laulujoutsen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Wednesday, 02 September 2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Perinteinen makkaranpaistomiitti ihanassa Uutelassa keskiviikkona 2.9.2015 klo 18-19.30. Nyt miitti on Niemenapajan grillikatoksella ja saamme testata uusittua grilliä. 


Ota omat makkarat ja herkut mukaan, tulet on viritelty valmiiksi. Jos haluat herkutella makkarat tai croissantit puussa, niin sekin onnistunee, koska lähistöllä on monia kiipeilyyn sopivia puita, joten köydet ja kamppeet vain mukaan ja puuhun. Voin itsekin kipaista puussa, jos ne sinne kimpassa viritellään, maisemat ainakin on hienot! Miittikirja löytyy lähempää maata, joten sen loggaamiseen ei tarvitse puuhun apinoida. Laitathan nimilapun rintaan.

 

Miittipaikalle pääsee kätevästi julkisilla Vuosaaren metroasemalta, fillarilla kaunista rantareittiä pitkin tai autolla voi toki myös tulla paikalle. Autolle parkkipaikkaa kannattaa alkaa etsimään heti Uutelantien länsipäädystä ja Uutelantien varrelta löytynee lisää parkkipaikkoja.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

146 Logged Visits

Write note 9     Archive 1     Will Attend 56     Attended 79     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.