Skip to content

<

From JKL with a twist

A cache by Miestenkerho Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/30/2015
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

On taas työmaa vieressä, mutta sinne ei ole kätköilijöillä mitään asiaa, eihän? [EN] No need to enter the construction yard

Urbaani largekätkö Oulun yliopiston pihalla. Ilmeisesti ensimmäinen large tradi Suomessa, jonka voi logata pyörätuolistakin käsin. Löytämiseen ei tarvita tarpeetonta voimaa, ei edes kahta kättä!

[EN]Urban large-sized cache in the yard of University of Oulu. The cache has a permission to be here.No use of force needed, logging can be done even single handed!

Terveisiä Jyväskylästä! Sinne tämä kätkö oli alun perin sijoittumassa, mutta päätyikin lopulta muuttokuorman mukana tänne. Kätkö sijaitsee yliopiston pihalla ja sille on lupa. Vieressä on parkkipaikka, johon voi hetkeksi pysäköidä kunhan huomioi, että tolppapaikat ovat varattuja lämmityskauden aikana 1.11. - 15.4. Pidempiaikainen, vapaa pysäköinti hieman kauampana esimerkiksi waypointien osoittamissa paikoissa ja muualla missä ei sitä ei ole kielletty.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.