Skip to Content

This cache has been archived.

perthonen: Kiitokset kävijöille!

More
<

Keppi hukassa

A cache by perthonen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/14/2015
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Sijaitsee suht liikennöidyllä alueella, eli voit joutua odottelemaan sopivaa saumaa lokkaamiselle. Ei kynää, eikä mahdu matkalaisia.

No nyt on keppi hukassa...

Aina se ei mee niinkuin Strömssössä... Käytiin tuossa pari iltaa sitten kävelyllä koirien kanssa ja Matiskilta palatessa ajattelin että opetan ne hakemaan keppiä.

Nakkasin kepin metikköön ja koirat lähti hirmu kyytiä perään ja samaa kyytiä tulivat takaisinkin, ilman keppiä. No, en antanut periksi, vaan nakkasin toisen, kolmannen ja itse asiassa aika monta.. Lopputulos pysyi kuitenkin samana. No ajattelin, että ne ei erota kaikista metsän kepeistä mikä pitäs tuoda ja otin sitten vähän pitemmän ja vuolin siihen kunnon jäljet(ainahan kätköilijällä on pikku linkkari taskussa).

Nakkasin kepin metikköön, osuin melkein rusakkoon, vai mikä citykani lie ollut ja koirat perään, sen rusakon... Eihän se auttanut kun sännätä koirien perään, saatto siinä joku ärräpääkin päästä, mutta nyt on keppi hukassa...

Kätköilijät kun on ammattilaisia tuossa etsimisessä, niin aattelin, että Jos satutte löytämään sen kepin, niin voisin vielä kokeilla oppisko nuo noutamaan.. Uutta en kehtois alkoo tekemään.. Hävittävät kuitenkin.. Kiitos jo etukäteen!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

84 Logged Visits

Found it 44     Didn't find it 22     Write note 10     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.