Skip to Content

This cache has been archived.

jvainio: Pois

More
<

Vaihtotyönjohtaja

A cache by jvainio Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/25/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Microkätkö Seinäjoen ratapihan lähettyvillä.


Paikkana Seinäjoen tavararatapiha ei ole mitenkään hehkeä. Ratapiha muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa. Täällä kumminkin voi vielä aistia ilmassa leijuvan rautatieromantiikan, kun miehet olivat rautaa ja junat kulkivat. Ratapihalla on vielä jonkinverran toimintaa ja mm. tavarajunat edelleen osittain ajatetaan tavarapihan lävitse. Kultavuodet ovat kumminkin valitettavasti takanapäin. Tätä kätköä saat etsiä melko rauhassa, vaikka muutamia satunnaisia koiran ulkoiluttajia ja lenkkeilijöitä alueella iltaisin liikkuukin. Myös kaukainen kolina saattaa kertoa lähestyvästä junasta, mutta siitä ei tarvitse välittää, sillä läpiajoraiteet ovat sen verran kaukana, että veturinkuljettaja tuskin näkee paikalla hääräileviä kätköilijöitä.

 

Kapselin avainrinkula ottaa kiinni magneettiin. Piilopaikan "katossa", yläkulmassa, on magneetti johon säiliö kuuluu kiinnittää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

279 Logged Visits

Found it 264     Didn't find it 3     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.