Skip to Content

<

Rautjärven kylät - Untamo

A cache by ornis- Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/14/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä kätkö on Rautjärven alueelle sijoittuvan Rautjärven kylät -sarjan kätkö. Tarkoituksena on saada sarja täyteen jossain hamassa tulevaisuudessa, sillä noita pieniä kyliähän täällä riittää... järjestyksellä ei ole väliä.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Untamo

- Suunnilleen tämän purkin ohi kulki joskus aikoinaan kirkkomatka Torsanpäästä kirkolle. Osa matkasta oli veneellä vettä pitkin ja osa maata pitkin.
- Untamosta Simpeleelle on suunnilleen 18km matka ja Imatralle noin 27km.
- Untamosta löytyy nimensä mukaan Untamonjärvi joka on jopa melkeen 15m syvä. Vuonna 2014-2015 Untamonjärvelle tehtiin mökkiläisten voimin järven puhdistustalkoot.

Nyt kun olet täällä suunnassa niin käväseppäs hakemassa samalla toi lähi kätkö "Pehmytlahdenkallio", jos et ole viellä hakenut :)
_________________________________________________________________________________________________________________________________

Sääntöjä sarjan muissa kätköissä:

- FTF:n hakijan toivotaan tekevän sarjaan seuraavan kätkön noin kahden viikon kuluessa lokkauksestaan sarjan jatkuvuuden turvaamiseksi. Kätkö nimetään Rautjärven kylät - kylän nimi, sekä pieni kuvaus kylästä.

- Kaikki sarjan kätköt ovat vain ja ainoastaan tradeja ja terrain saa olla korkeintaan 3, eli ei siis mitään kiipeily- tai saarikätköjä. Koskapa noiden kylien keskustat ovat melkoisen jästiarkoja paikkoja niin katselkaa sopivainen sijainti vaikka reunamilta.

- Nämä ohjeet toivotaan kopioitavan sarjan seuraaviin kätkökuvauksiin, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.