Skip to content

GIFF 2015 - Bucharest Event Cache

This cache has been archived.

iepu09: done

More
Hidden : Saturday, 07 November 2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


GIFF 2015 Bucuresti - 07/11/2015 - 19:00

Incepand din 2013, Geocaching HQ organizeaza un festival de film dedicat geocachingului, denumit GIFF. Sute de povesti hazlii din toata lumea, izvorate din creativitatea nesfarasita a comunitatii, ajung in malaxorul nemilos al juriului Groundspeak si intr-un final (numai) 16 filme isi castiga dreptul de a merge mai departe in finala si a devini parte a unei proiectii speciale, in cadrul eventurilor dedicate Zilei Internationale a Geocachingului la Seattle, WA, USA. Acolo se voteaza intr-un final de catre public si filmul castigator.

Pentru editia a 3-a GIFF din 2015 am trimis filmul de animatie Signal si spre bucuria noastra a fost ales intre cele 16 finaliste. Am infipt astfel cu mandrie si steagul romanesc langa cel al tarilor cu traditie in geocaching, cu multi jucatori si multe cutii.

Am asteptat cu multa nerabdare (si incredere) mijlocul lunii August si finala, insa am omis ca neprevazutul exista si se intampla: weekendul eventului din Seattle a fost bantuit de furtuni teribile si singura optiune a organizatorilor a fost de a anula festivalul (erau asteptati 1200 de participanti la proiectii).

Cum inainte de a fi o competitie, GIFF reprezinta o modalitate de exprimare a creativitatii si de a prezenta lumii intregi realitati sau situatii cu care 6 milioane de geoacheri se intalnesc zi de zi, ar fi fost pacat ca acest continut, creat cu multa truda, sa ramana necunoscut. Asa a aparut ideea organizarii unui weekend mondial dedicat GIFF, in care geoacherii din toata lumea sa se poata intalni si sa participe la proiectia celor 16 filme finaliste din 2015.

La inceputul lunii noiembrie, filmele GIFF 2015 se vad in premiera (sunt 454 de eventuri oficiale GIFF weekend peste tot in lume), asa ca nu puteam rata ocazia de a avea eventul nostru, romanesc.

Proiectia GIFF2015 (filmele sunt in engleza sau subtitrate in engleza) se va intampla Sambata, 7 noiembrie, la Smart Change, incepand cu orele 19.00. Dureaza 60 de minute, dupa care vom avea o scurta poveste a filmului Signal precum si un Q&A "de festival", in masura in care veti fi suficient de curiosi.

Nu in ultimul rand, participantii la acest event vor primi la logare uu suvenir Groundspeak.

Va astept asadar la popcorn, bere, filme si povesti :-)

iepu09

Additional Hints (No hints available.)