Skip to Content

<

Aave 21: Paappa haki mumman tuonpuoleiseen

A cache by piakos Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/24/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Olin 14-vuotias, kun koin taas yhden niin monista kummallisista ilmiöistä. Kotonani vanhassa maalaistalossa asuin ja iltapäivällä pihasaunaa lämmittäessäni kuulin, kun tuvan sisäovi naksahti tavalla, jolla se naksahtaa, kun joku laittaa sen kiinni perässään. Noh, ajattelin, että se oli ystäväni, jolla oli tapana tulla kävellen meille, ja ehkäpä kohta hoksaa, että olen täällä saunarakennuksessa. Mutta eipä ystävää kuulunut, ja lähdin katsomaan sisältä; kiersin vintinkin eikä ketään näkynyt. Koira oli kannoillani, ja se oli käyttäytynyt erittäin kummallisesti koko päivän. Se mm. hyppäsi täydestä unesta ulvomaan ikkunalle, ja kun hätistin sen pihalle huutamaan, se jäi rappusille ulvomaan, nukkui taas hetken ja aloitti ulvonnan.

Istuin keittiössä selkä tupaa kohti. Äkkiä hätkähdin, että tuvan puolella on nyt joku ja siitä olisin pistänyt vaikka pääni pantiksi! Kiersin taas taloa ja tutkin wc:tä myöten kaikki paikat. Ei ketään sitten missään. Istahdin vessan lattialle odottamaan pesukoneen linkoamisen loppua. Nousin kuin ammuttu ylös, sillä joku seisoi ovella, tunsin sen. Eikä taaskaan ketään missään. Hermostuin ja vimmastuin ja kiersin taas talon, otin saksanpaimenkoiranikin mukaan ja yritin katsella sen eleitä, mutta se vain ihmetteli, että mitä tässä nyt kierretään... Viimein vanhemmat tulivat kotiin. Äiti sanoi, että paappa on tullut hakemaan mummaa. Mumma makasi sairaalassa ja kuoli sitten seuraavana yönä. Paappa oli kuollut jo monta vuotta sitten. Kummallista tässä oli se, etten pelännyt kertaakaan, suututti vain, että joku pelleilee kanssani!

ÄLÄ VEDÄ PUSSIN SUUTA SUPPUUN, PUSSIN SUUAUKON RAUTALANGAN ON TARKOITUS OLLA PYÖREÄ JA AUKI!!!!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

286 Logged Visits

Found it 284     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.