Skip to content

<

Nye Naustet

A cache by trondkj Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/23/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Denne cachen var nr 23 i serien av adventscacher 2015 i Tromsø. Den hadde opprinnelig en litt annen plassering, men denne viste seg å bli vel utfordrende når kombinasjonen av springflo og nordvest kuling slo til. Derfor ble cachen flyttet til samme sted som en tidligere, nå arkivert cache.

Denne cachen er en lock&lock boks som inneholder logg, blyant, og cachedok. Opprinnelig inneholdt den også ftf-premie, en liten gave til stf, og noe å knaske på for alle som fant boksen.


Stedet hvor cachen befinner seg er et yndet utfartssted for Tromsø-folk. Det er lett tilgjengelig, og det er populært å grille der. Noen vil kanskje påstå at stedet bærer litt for mye preg av akkurat den aktiviteten.

Dessverre brant hovednaustet ned sommeren 2015. Omtrent samtidig forsvant GC41WT6 "Naustet II" fra sitt gjemmested, og den ble arkivert utpå høsten en gang. "Naustet II" var en av adventscachene i 2012. Så slik sett holder cachen seg til en god tradisjon.
Opprinnelig hadde Team Olsson en cache på området. Etter at den ble arkivert, plasserte jeg en adventscache på plassen i 2012. Den forsvant omtrent samtidig med at naustet brant sommeren 2015.

Lykke til!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.