Skip to Content

<

Pyhtään Rosamundat

A cache by Tassuset, TRYFFELI Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/12/2015
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Pyhtään Rosamundat

 

Kätkön lähelle ei enää pääse autolla, sillä hiekka-alue on nyt taimitettu.. Kävellen pitää mennä viimeiset 200 metriä. HUOM! Vesi on syövyttänyt alueelle koloja, joihin voi kompastua. Olkaapa tarkkana!

Kätkö on mikrokokoinen, camo vähän suurempi. Ei ole ihan pyhäkengissä kätköilevälle sopivin paikka, joten harkintaa varusteisiin.


Näitä kiviä on ilmestynyt alueelle kirkkaan punaisiksi maalattuina moottoritien valmistumisen jälkeen. Kukaan ei ole ilmoittautunut maalaajaksi, joten maalaajan henkilöllisyys on säilynyt mysteerinä kaikille. Ei ihan muusipotuiksi nämä mukulat sovi, mutta jotkut tykkäävät.

Kätköä vaillahan tämä paikka ihan selvästi oli, joten kätköntekijät löivät päänsä yhteen ja saivat aikaiseksi tuotoksen, jota nyt kätköilyn ystäville tässä höyryävän kuumana tarjotaan.

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

230 Logged Visits

Found it 216     Didn't find it 5     Write note 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.