Skip to Content

<

Kaalisaari

A cache by finkvu,finulvu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/20/2015
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vammalan helmi


Vammalan Helmi - Kaalisaari - on ollut hitaan kehityksen kohteena 2010-luvulla, kun ensin oli saavutettu yksimielisyys, että aluetta ei kaavoiteta rakennusmaaksi. Alueella on aikanaan toiminut kesäisin urheilukenttä ja talvisin jääkiekkoareena, mutta ne toiminnot on jo pitkän aikaa sitten siirretty toisaalle. Alueen käyttötarkoitusta on mietitty ja päätetty pitää se edelleen vapaa-ajan kohteena kehittäen sitä kaikkien ikäryhmien käyttöön. Rantaa myötäilevä kävelypolku on kunnostettu ja valaistu, parkkialueet on uudelleenrakennettu ja päällystetty sekä tuotu ikäihmisille ja nuorisolle sopivia laitteita alueelle. Kaalisaaren päässä oleva uimahyppytorni on kunnostettu ja alla oleva ranta-alue ruopattu ja puhdistettu. Aivan Kaalisaaren kupeessa sijaitsee uimaranta - Pororanta - ja laaja puisto, joka kesäisin on varsin suosittu auringonpalvojien paikka. Kaalisaaren alueelta on todella kauniit näkymät Liekovedelle, mikä aukeaa Kokemäenjoen vesistön osana Vammaskosken sillan jälkeen länteen. Kätkössä ei ole kynää.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

460 Logged Visits

Found it 422     Didn't find it 29     Write note 3     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.