Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

CITO Tampere 2016

A cache by PUGC & The Dunes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 24 April 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Mitä: Cache in trash out -tapahtuma
Missä: Linnainmaa, Tampere
Milloin: 24.4.2016 kello 14-16


CITO Tampere 2016Cito-viikon huipennuksena sunnuntaina 24.4. citoillaan myös Tampereella. Paikkana tällä kertaa Linnainmaan kaupunginosa ja pääasiallisesti Linnainmaan koulun ympäristö. Jos ja kun siivoilijoita kuitenkin taas ryntää paikalle sankoin joukoin, laajennamme siivousaluetta muutamiin muihinkin lähialueen puistoihin ja metsikössä seikkailevien polkujen varsille.

Kokoonnutaan noin kello 14 annettuihin koordinaatteihin, jossa jaetaan jokaiselle passeli siivousalue. Järjestäjät hankkivat citoon riittävästi jätesäkkejä eli niistä ei tarvitse huolehtia. Järjestävät huolehtivat myös jätteiden poiskuljetuksesta. Hyvät ja suojaavat hansikkaat, siivoiluun sopiva vaatetus ja jalkineet ja rutkasti reipasta mieltä sen sijaan kannattaa varata! Roskapihdeistä on toki apua roskien keräilyssä, eli mikäli sellaiset sattuu omistamaan, kannattaa nappasta matkaan.

Miittikirja on paikalla lähellä annettuja koordinaatteja ja jokaisen osallistujan toivotaan kirjaavan siihen nimimerkkinsä.

Osallistumisesta tähän tapahtumaan saa CITO-souvenirin.

Tervetuloa ciivoilemaan! Innokkaille siivoilijoille mehut ja kahvit siivoilun lomassa (niin kauan kuin riittää).
- PUGC & The Dunes


Pysäköinti Ensisijaisena pysäköintipaikkana toimii koulun takana oleva virallinen parkkipaikka. Parkkipaikalle pitäisi mahtua useampi kymmenen autoa, mutta kannattaa toki muistaa, että koululla saattaa olla ja itseasiassa onkin muutakin toimintaa samaan aikaan. Eli joku muukin on saattanut tulla autollaan koululle. Nollapisteen lähistöllä on tienvarressa muutamia passeleita paikkoja jotka kannattaa hyödyntää, mutta muistetaanhan yksi asia, kääntöpaikalle hieman ennen nollapistettä EI saa pysäköidä. Mutta mutta, ei hätä ole tämän näköinen. Mikäli parkkipaikat ovat jo valmiiksi täynnä tai täyttyvät saman tien, koulun rehtorilta on lupa käyttää hiekkakenttää pysäköintiin ja eikös jalkapallokentälle nyt pitäisi jokusen auton mahtua!! Mutta kenttää saa käyttää pysäköintiin vasta kun tapahtuman järjestäjät niin päättävät ja silloinkin vain opastettuna.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

182 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 74     Attended 100     Publish Listing 1     Announcement 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.