Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

Urbani izziv

A cache by zelenko&ana, Marelca Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, April 24, 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


V nedeljo 24. aprila te pričakuje Urbani izziv – druženje ter nato še vznemirljiva preizkušnja zate in tvojo ekipo po središču Ljubljane. Preizkušnja se bo odvijala v centru prestolnice in bo privabila mnoge poglede mimoidočih, dogajanje pa bo obarvano v skladu z letošnjo zeleno prestolnico, do katere smo ji pomagali tudi mi, z udeležbo na CITO dogodku.

PROGRAM: 11:30 - Prihod, druženje, pogovor o pomenu simbioze zelenega in urbanega. Ter seveda izmenjava TB-jev. 12:00 - Zaključek

Če boste želeli, se po dogodku lahko udeležite tudi Urbanega izziva. Potekal bo v obliki fotoorientacije - taborniške strateške igre, ki bo od vas zahtevala, da v dobri družbi s pomočjo slik najdete skrite zelene predele v Ljubljani. Primerna je za vse starosti. Za več informacij pa se pustite presenetiti in se nam pridružite.

SE VIDIMO!

Ta geozaklad je postavil član Geocaching kluba Geosledec.
Obišči našo » spletno stran in se nam pridruži tudi ti!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

43 Logged Visits

Write note 4     Archive 1     Will Attend 11     Attended 26     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.