Skip to Content

<

Rest Stop Tervakuksa

A cache by ArmasaGeo & Kaissaari Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/01/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä helppo park & grap -tyyppinen kätkö tarjoaa pienen jaloittelutuokion ja vaikkapa kaffepaussen etelän ja pohjoiseen suuntaan matkaaville. Huoltoaseman omistajat ovat tietoisia kätköstä. Varothan kuitenki jästejä ja pyri toimimaan huomaamattomasti etsiessäsi purkkia..

Laitathan purkin huolellisesti samaan paikkaan! Sen ei ole tarkoitus olla näkyvillä millään tavalla!!!"Kuksa on juoma-astia, joka valmistetaan puusta, mieluiten pahkasta kovertamalla. Kuksa on helppokäyttöinen, kevyt ja hyvin valmistettuna pitkäikäinen. Kuksia valmistetaan myös pelkiksi koriste-esineiksi. Kuksa puhdistetaan kostealla pyyhkeellä tai huuhtomalla puhtaalla vedellä aina käytön jälkeen. Kuksaan ei saa missään olosuhteissa tumpata tupakkaa tai sikaria. Pesuaineita kuksan puhdistukseen ei saa käyttää, koska ne pilaavat astian. Lappilaisen uskomuksen mukaan voi myös menettää onnensa, jos kuksan pesee; ainoastaan tunturipurossa huuhtominen on sallittua."

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,164 Logged Visits

Found it 1,146     Write note 10     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 5     

View Logbook | View the Image Gallery of 10 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.