Skip to Content

<

Patotien Parhaat: kuusimutka

A cache by ippu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/01/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Haapajärven tekoallas rakennettiin vuonna 1966 Rautaruukin terästehtaan makean veden saantia varten. Haapajärvi padottiin ja sen vedenpintaa kohotettiin. Järveä kiertääkin Patotie, joka reunustaa järveä osittain todella mahtavalla tavalla. Patotiellä on mukava lenkkeillä, sen varrella on venepaikkoja ja muutamia mökkejäkin, myös Saloisten Jahtimiesten maja on järven rannalla.

Hyvinä talvina Altaan jäälle vedetään hiihtoladut. Myös pilkkijät, kelkkailijat ja jopa snowkiten kanssa leikkijät ovat tuttu näky jäällä, kesäisin Patotien reunoilla istuskelee onkijoita ja veneitäkin vesillä liikkuu. Allasta ympäröivästä maastosta löytyy myös mustikkaa.

Toisinaan Patotiellä on paljon kulkijoita, joten

ÄLÄ PYSÄKÖI AUTOA PATOTIEN KAPEILLE KOHDILLE koska ohittaminen on vaarallista tien kapeuden ja jyrkkien reunojen vuoksi, talvella ohittaminen on mahdotonta!! Parkkitilaa löytyy kyllä monesta kohdasta. ROAD IS REALLY NARROW AND EDGES ARE STEEP, it's dangerous to bypass, USE PARKING PLACES!!

Parhaiten talvisin pääsee Malmitieltä 1-parkkiin, siinä eniten kulkijoita joten lumi yleensä polkeutunut aika tiiviiksi. Kelirikon aikaan Patotielle ei välttämättä pääse autolla.

 

Kolmas piilotettu purkki on komeimman osuuden loppupäässä. Tai voi kai tämä paikka osuuden aloittaakin, mutta loppupääksi sitä meillä kutsutaan :)

Purkki perusmallinen, tuplakuorinen, taatusti talvilöydettävä. Sisältää normikamppeet ja kulkijoitakin sopii, muttei kovin suuria.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

168 Logged Visits

Found it 166     Publish Listing 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.