Skip to Content

<

Hups, taskut vuotaa - Karviassa

A cache by Eiheli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/14/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Hups, taskut vuotaaa - Karviassa

Kun löydät purkin, olet Karviassa, et Karvialla. Kielitoimisto on (ulkopaikkakuntalaisten painostuksesta uskoakseni!) hyväksynyt oikeaksi molemmat taivutukset, mutta karvialaiset itse asuvat Karviassa. Ja ovat hanakoita korjaamaan mielestään väärän sanan taivutuksen. ;)

Kätkö sijaitsee Karvian Kirkkojärven uimarannan läheisyydessä. Paikalle on rakennettu mm. grillikatos, matonpesupaikka ja rantalentiskenttä. Varoituksen sanana sanottakoon, että nuoriso käyttää rantaa varsinkin viikonloppuisin vapaa-ajanviettopaikkanaan ja jälki on ajoittain sen mukaista.

Läheisessä rakennuksessa on Petäjä-opiston (kansalaisopisto) tiloja - paikassa harjoittelevat mm. Karvian teatteriyhdistys ja Karvian soittokunta. Keramiikkapiiri sekä posliininmaalausharrastajat ja kudontapiiri kokoontuvat myös näissä tiloissa taustamusiikkinaan soittokunnan reippaat sävelet.

HUPS-TASKUT VUOTAA -SARJAN KÄTKÖ
Sarjan aloittaneiden toiveena on, että tämän kätkön lokanneet jatkavat Hups, taskut vuotaa -kätköjä omalla paikkakunnallaan, naapurikunnissa ym. toivottavasti laajentuen koko Suomen alueelle. Tarkoituksena on, että kätköt ovat helposti löydettäviä ja teiden varsilla, johon saa myös auton hyvin parkkiin. Pakollista tämä ei ole, mutta suotavaa. Aina myös nimessä mainitaan paikan/kylän nimi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

293 Logged Visits

Found it 283     Write note 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.