Skip to Content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event. The date of this event has passed. In order to reduce confusion from inactive event listings, this event has been automatically archived. Event owners are encouraged to archive their events within 30 days after the event (Mega-/Giga-Events within 60 days). Attendees can still log archived events.

More
<

Očistimo Idrijo 2016

A cache by TeamIdrija2020 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, April 16, 2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Dogodka Očistimo Idrijo 2016 se lahko udeležite v okviru izziva Aprilski CITO trojček: ekipe, ki se bodo poleg tega dogodka aktivno udeležile še CITO dogodkov Očistimo Kranj 2016 in Dan Zemlje 2016, bodo poleg hvaležnosti matere Zemlje prejele tudi majhen tematski sledljivček. Več o tem izzivu preberite v opisu dogodka spodaj.


 

Izziv Aprilski CITO trojček

Cache In Trash Out (CITO) je stalna okoljska pobuda geolovske skupnosti, usmerjena v ohranjanje in izboljševanje okolja, v katerem kot geolovci uživamo v svoji dejavnosti. Organizatorji treh CITO dogodkov v aprilu smo se odločili to zavezo utrditi z izzivom: se lahko aktivno udeležite dogodkov Očistimo Kranj 2016, Očistimo Idrijo 2016 in Dan Zemlje 2016? Naš planet vam bo hvaležen, pa tudi zadovoljstvo s prispevkom k ohranjanju okolja, v katerem živimo bo večje. Poleg tega bodo ekipe, ki se bodo aktivno udeležile vseh treh dogodkov, v zahvalo prejele tudi majhen sledljivček z dogodku primernim motivom. Aktivno udeležbo boste dokazali z žigi na kartončku, ki ga boste prejeli na dogodku Očistimo Kranj 2016. Na kartonček vam bo organizator vsakega dogodka po zaključku akcije odtisnil žig. Z izpolnjenim kartončkom boste svoj sledljivček prevzeli po zaključku dogodka Dan Zemlje 2016.

Dne 22. april je svetovni dan Zemlje in hkrati tudi dan tabornikov. V sklopu vsedruštevene akcije Očistimo Idrijo 2016 vas Team Idrija 2020, v sodelovanju s Slovenskim Geocaching Klubom, vabi na CITO dogodek, ki bo potekal 16. 4. 2016 ob 8.30 pred Mladinskim centrom Idrija. Na dogodku, na katerem bodo sodelovali tudi člani Mladinskega centra Idrija in idrijski taborniki, bomo poskušali s skupnimi močmi mesto Idrija narediti čim lepše. Z akcijo želimo združiti mlade in malo manj mlade Idrijčane in ostale obiskovalce, da bi s skupnimi močmi prispevali k čistejši okolici, opozorili ljudi na ohranjanje okolja in na pomembnost sožitja z naravo, saj smo zadnja leta ljudje do narave kar egoistični.

S seboj ne potrebujete praktično ničesar, mi vam bomo priskrbeli vrečke in rokavice, ob povratku pa se boste lahko vsi sodelujoči okrepčali s prigrizkom. Dogodek bo trajal predvidoma do 12. ure. Po čistilni akciji sledi izmenjava TB in GCjev ter geoklepet ob slastnem prigrizku.

Lepo vabljeni! 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

33 Logged Visits

Write note 6     Archive 1     Will Attend 11     Attended 14     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.