Skip to Content

<

Pieni talo preerialla

A cache by FS2080 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/25/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee maantien varrella teiden risteys kohdassa. Kätkö on peruskätkö 7dl rasia johon mahtuu matkaajia ja vaihtareita.

In english: The cache is 7 dl box where you can put small goods. The cache is not in the mailbox.


Kätkö kuvaa kotiseutu rakkautta lämmöllä <3. Kätkörasia on 7dl kokoinen johon mahtuu matkaajia ja vaihtareita. On hyvin suositeltavaa lähestyä kätköä Lamminpohjantien suuntaisesti. HUOMIO; Rantakartanotie on yksityinen ja kätkölle on maanomistajan lupa. Kätkö ei ole postilaatikossa. Kunnioita maanomistajan yksityisyyttä, kiitos. 
 

Rantasalmen historiaa pähkinänkuoressa. // Jo 1600-luvulla on maininta, että "Rantasalmi on runsasväkisempi ja särvinrikkaampi kuin muut Savon pitäjät." Se oli myös paraspalkkaisimpia seurakuntia. Kustaa Vaasa määräsi Rantasalmen hallintopitäjäksi, jota valvoi verovouti Rantakartanon kuninkaankartanossa. Siitä muodostui silloisen maanviljelyksen mallitila, peltoviljelyksen virittäjä, pellavan, hampun ja tattarin tunnetuksi tekijä. Sen antaman esimerkin mukaan alettiin pystyttää pihoihin riukuja humalalle sekä kasvattaa pelloilla naurista... Talonpidon piiriin ilmestyi myös vähälukuinen karja.// Ote kirjasta Kotiseutuni Savo,Suomen Maakuntajulkaisu Oy, Kuopio 1973.

 

In english: The cache is located along the road at the crossroads. Just two and half kilometers from the church. It is highly recommended to approach cache Lamminpohjantie direction. NOTICE; Rantakartanotie is private and cache has been asked permission from the landowner. The cache is not in mailbox. 

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

174 Logged Visits

Found it 165     Didn't find it 2     Write note 5     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.