Skip to content

<

Teiniharjun panssarieste

A cache by pirpanaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/26/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tervetuloa luonnonkauniiseen rantamaisemaan! Auto kannattaa jättää waypointilla merkitylle levikkeelle, josta lähtee polku panssariesteille. Kätkö on helposti löydettävissä, mutta palautathan purkin juuri niin kuin se oli. Kätköä ei ole kaivettu maahan, sen voi löytää helposti päiväsaikaan kurkkimalla sopiviin paikkoihin. Ota oma kynä mukaan! BYOP!

Maasto on herkkää kangasmaastoa, polku voi olla ajoittain ja paikkapaikoin liejuinen. Geoeroosion välttämiseksi kätköilijöitä pyydetään pysymään polulla.

Oikealta nimeltään Pakkasharju, mutta tunnetaan Teiniharjuna. Harjulla on ollut vuosikymmeniä sitten nuorten leirikeskus ja nykyisinkin paikka tuntuu vetävän entisiä tai nykyisiä nuoria tunnelmoimaan varsinkin kesäisin.
Leirikeskuksen rakennukset purettiin vuokrasopimuksen loputtua ja vanha hartaustila siirrettiin Punkaharjun seurakunnan kesäkodille.

Panssariesteet ovat varsin vaikuttavan näköisiä teräviä kivenlohkareita. Kangasmaisemaan kasvaneina ne tuntuvat jo kuuluvan itäisen Suomen metsiin.

Kätkössä ei ole kynää. BYOP.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.