Skip to Content

<

Pitali

A cache by todot Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/31/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Pitali, viralliselta nimeltään Spitaali, on saari Virolahdella. Saari sijaitsee Virojoen edustalla. Virojoki myös aiheuttaa virtauksellaan arvaamattomat jääolot talvisin saaren ympärillä.

Pitalin saarella ei ole hoidettu spitaalisia vaan siellä on laiduntanut lampaita. Hra todokin on ollut nuorena poikana kuskaamassa veneellä lampaita saareen. Saaressa kasvaa melko paljon isoja vanhoja puita sekä katajia. Isot puut saattavat heitättää naattikoneiden suoritustarkuutta. Saaressa on myös kaksi vanhaa "kalatölliä", eli kalastajien vajaa. Saaren ja mantereen väli louhoksen puolelta on suureksi osaksi turaa.

Saareen pääsee veneellä parhaiten Ukkosaaren venelaiturista ja kanootilla louhoksen rannastakin. Voi sinne kahlatakinwink jos haluaa. Talvella kannattaa olla jäällä tarkkana ja varovainen. Saaren rantaan rajoittuu Rautalanselkä josta on yhteys ulkomerelle ja Venäjälle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

51 Logged Visits

Found it 45     Didn't find it 1     Write note 4     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.