Skip to content

This cache has been archived.

hopmaniak: Tot over 357 dagen!

7 april 2018

More
<

5e Tilburgs Trappisten Event

A cache by HOPmaniak Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 01 April 2017
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vijfde Tilburgs Trappisten Event


In het landschap ten Oosten van Tilburg zijn de torens van de trappistenabdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven al meer dan een eeuw beeldbepalend. Wie binnendoor van Tilburg naar Moergestel rijdt, passeert even buiten de stad het kloostercomplex. Wat bracht eind negentiende eeuw monniken ertoe zich op deze plek te vestigen? En hoe verging het hen daar?

Dit zijn vragen die prima passen bij een Mysterie... Maar daar komen we hier niet voor.

Waar wel voor hoor ik jullie denken... Wat dachten jullie van wederom een gezellig event, (alweer de vijfde van deze serie) in de TUIN van deze fraaie abdij? (Daar staat toevallig ook een leuk proeflokaal), waar we op ZATERDAG 1 april tussen 16:00u en 18:00u (onder het genot van een drankje) gezellig kunnen geokletsen

Wat kost dat dan wel niet? Nou eigenlijk helemaal niets... Ja, als je binnen iets besteld aan de bar, moet je dat zelf afrekenen, dat kan je dus helemaal zelf bepalen

Komen er ook caches online? Nee, maar GC23XT2 ligt net buiten de Abdij en er ligt verder genoeg leuks in de omgeving voor de rest van de dag... (of net als ons voor misschien wel een heel weekend!)


Let op!
Aangezien binnen maar plek is voor zo'n 100 gasten (en het aantal aanmeldingen voor dit event de andere jaren erg hoog was) is het Event zelf in de tuin van de abdij (na de bocht, rechts bij de bankjes). Het is natuurlijk vrij om te kijken of er naast het event binnen / op het terras een plekje vrij is! Voordeel hiervan is dat het NIET nodig is om te werken met een maximum of wachtlijst!


Het event is ook prima per bus bereikbaar: Vanaf station Tilburg, buslijn 141 richting Eindhoven. Uitstappen bij de halte *Berkel-Enschot, Trappistenklooster Koningshoeven* Deze is vóór het Poortgebouw van de abdij


Voor de liefhebber:<a href="https://coord.info/GC6EX4G"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/1c1bcafd-f84d-4885-b3b5-d54c56c1239d.jpg" alt="PROOST!" width="300" height="110" ></a>For more information or translations, contact HOPmaniak!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.