Skip to content

I Astrid Lindgrens värld... (SOS 16) Event Cache

This cache has been archived.

6wyn: Nu är det dags att arkivera SOS för i år. 82 attend-loggar på eventet och tusentals loggar på cacherna gör oss både stolta och tacksamma!

More
Hidden : Saturday, 27 August 2016
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Välkomna till en heldag i Astrid Lindgrens värld! – ett event i två delar


Lördagen den 27 augusti vid Albys friluftsområde.Efter att ha bjudit på äventyr i serietidningarnas värld och därefter förkovrat oss i historiska händelser så är det för tredje året i rad återigen dags för ett heldagsäventyr i skogarna Söder om söder.

Nytt för i år är att eventet är uppdelat i två olika delar, där man väldigt gärna får vara med på alla delarna, men det går givetvis precis lika bra att bara komma på den första eller den andra. Eventarrangörerna kommer att finnas tillgängliga vid eventkoordinaterna under hela tiden som eventen pågår samt tiden däremellan.

Agenda

Event del 1 – I Astrid Lindgrens värld...

09:00 träffas vi vid angivna koordinater. Vi pratar om Astrid Lindgren, byter travel bugs med varandra, berättar barndomsminnen och har det så där gemytligt som bara cachare kan ha.
10:00 är första eventet slut, och därefter kommer det att släppas ett flertal nya cacher med Astrid Lindgren-tema som man kan gå och leta efter om man vill. Det kommer att finnas möjlighet att ladda sin GPS med de nya cacherna, och de som deltagit på eventet kanske får ett litet försprång innan cacherna släpps på nätet?

Event del 2 – Lunch i Körsbärsdalen

13:00 samlas vi vid ovan angivna koordinater för att avnjuta en lunch tillsammans. Vid utsatt tidpunkt kommer grillarna vara varma så ta med det ni vill äta och dricka. Ketchup, senap och liknande finns vid eventplatsen.
14:00 är eventet slut, och därefter kommer det att släppas några till cacher med Astrid Lindgren-tema.

Avslutning - Middag i Mattisborgen

17:30 träffas vi på O´Learys i Tyresö centrum (se waypoint) för att äta middag, dricka kalla drycker och prata om dagens event, Geocaching, Astrid Lindgren, dagen som varit och dagar som komma skall.


TRANSPORT

Bil, buss SL (exempelvis buss 873 till Nyfors), cykel, gång är transportsätt som kan användas för att ta sig till samlingsplatsen. Delar av området är cykelvänligt, men till fots är bästa transportmedlet fram till cacherna.

Årets eventarrangörer är:

6wyn, CacheMySoul, Herr&Fru_Hasselnöt, Jagarna, Magu01, Mbis, Mtekla, MyrraB, OneMatchFox, PiLinA, Reyals68, Satzumas, Smnollxmx

Additional Hints (No hints available.)