Skip to Content

<

Oulun kaupunginosat - 82. Liikanen

A cache by tkoppero Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/20/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkösarja esittelee 1.1.2013 perustetun Oulun kaupunginosat. Uuteen kuntaan on liitetty entiset Haukiputaan, Kiimingin, Oulun, Oulunsalon ja Yli-Iin kunnat sekä vuoden 2009 alusta liittynyt Ylikiiminki. Näin muodostuneessa Oulun kaupungissa on 23 suuraluetta ja 106 kaupunginosaa.


Liikasen kaupunginosa sijaitsee Kuivasjärven itäpuolella, noin 10 kilometrin päässä Oulun keskustasta. Se rajoittuu luoteessa Alakyläntiehen ja lounaassa Raitotiehen, pohjoisessa Kalimenkylään, ja idässä Ruskoon. Asukkaita Liikasen kaupunginosassa on hyvin vähän, vain noin 50. Kaupunginosa kuuluu Kaijonharjun suuralueeseen.

Yleiskaavassa alueelle on osoitettu lisää asumista. Alueen asutuskäyttöön ottamista on saattanut hidastaa lähellä Ruskossa sijaitseva yhdyskuntajätteenkäsittelyalue.

Alueena Liikanen on pääosin rakentamatonta metsämaastoa. Metsissä elää runsaasti eläimiä vaikka ollaan hyvin lähellä asutusta. Jos liikut alueen metsissä hiljaleen, saatat tehdä jälki- tai jopa näköhavainnon metsäkauriista, hirvestä, jäniksestä, korpista, variksesta, fasaanista tai monesta muusta linnusta. Kätköpaikka on tyypillistä Liikasen kaupunginosan ympäristöä. Rasiassa on lokivihko ja kynä.

Kätkö ei ole lintupöntössä.

***************************************************************************************

Kuka tahansa kätkön löytäjä, joka ensimmäisenä ehtii ilmoittautua, saa tehdä seuraavan kätkön tähän sarjaan. Seuraavan kätkön toivotaan tehtävän muutaman viikon kuluessa valitsemastaan vapaana olevasta kaupunginosasta, jossa myös kätkön tulee sijaita. Omakohtainen kokemus ko. kaupunginosasta on plussaa. Tämä antaa mahdollisuuden suunnitella kätköjä jo etukäteen. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Nimeä uusi kätkö samalla periaatteella kuin tämä löytämäsi, niin sarjaan jo tehdyt kätköt on helppo löytää hakutoiminnolla.

Mikäli tämän kätkön FTF-löytäjä käyttää itse mahdollisuuden seuraavan kaupunkiosakätkön tekoon, niin on toivottavaa, että ilmoittaa siitä selvästi. Muutoin joku seuraavista löytäjistä voi ilmoittautua vastaavasti seuraavan tekijäksi ja sarja jatkuu.

Sarjan tarkoituksena on saada uusia laadukkaita kätköjä eri kaupunginosiin, myös niihin joissa niitä ei ole tai on niukasti. Tavoitteena on myös innostaa uusia kätköilijöitä tekemään kätköjä.

Kopioi tämä tähtien välinen osuus tekstistä seuraavan kätkön kuvaukseen, jotta kätkösarja jatkuisi.

*************************************************************************************** Luettelo kaupunginosista. Myös meirami pitää listaa tehdyistä kätköistä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

215 Logged Visits

Found it 206     Write note 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.