Skip to Content

<

YT-NEUVOTTELUT

A cache by Team_Wildwater Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/25/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ei tarvi, eikä saa mennä ladon sisälle! Helppo largekätkö, sopii vauvasta vaariin. YHDENNENTOISTA HIRREN VÄLISSÄ KAAPIN YLÄPUOLELLA, ON KAAPPIIN AVAIN. SILLÄ SAAT"lukon" auki. Mahtuu kulkijoita ja vaihtareita. ETHÄN SIIRTELE BOXIA ja laitathan tavarat samoin, kuin ne oli. Kiitos! ☺

Kävipä niin, että eräänä päivänä, kun Arska tuli töihin, kulki porukka allapäin. Hetken päästä siihen syykin selvisi. Ilmoitustaululla oli lappu: " yrityksessämme alkaa YT-neuvottelut. Infotilaisuus klo 13:00 taukotuvassa." Siitähän riemu repes. -tuotannolliset ja taloudelliset syyt... pthyi. Pari viikkoa myöhemmin Arska sai monoa ja alamäki alkoi. TE-keskuksen ilmoituksia läppärillä naputellen, pari sataa työhakemusta täytellen -ja laskuja räknäillen... Eipä mennyt kauankaa, kun koko mies oli tipotiessään. Nyt sinullakin on mahdollisuus auttaa Arskan ystäviä ja sukulaisia, löytämään arska. Tämä on sarjan eka kätkö.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

259 Logged Visits

Found it 250     Write note 8     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.