Skip to Content

<

YT-ARSKAN JÄLJILLÄ #1

A cache by duoXnobis Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/26/2016
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppoja purkkeja, jotka ovat jatkumoa YT-NEUVOTTELUT -kätkölle

YT-neuvottelujen seurauksena Arska ilmeisesti masentui ja hävisi jonnekin. Sukulaiset ja ystävät ovat jo aikansa etsineet Arskaa, mutta kukaan ei ole saanut tavoitettua häntä. JOPA GEOKÄTKÖILIJÄT PYYDETTIIN ETSINTÄ-TÖIHIN... "Arska on niin huippu tyyppi, noin vain, ykskaks katoaa teille tuntemattomille" Arskan kaverit päivittelivät. "Arska on aina jaksanut kuunnella mun jäkätystä" arskan emäntäkin itki... Koko kylä oli sekaisin, kun yleensä näkyvä ronskin puoleinen ja suurisanainen mies häviää näkymättömiin. Tai ei aivan... Masa, Arskan kaveri, oli kuullut jostain, että naapurin Reijon tyttö-ystävän veli, oli ollut kaverinsa kanssa bongaamassa lintuja ja että linnusta kuvaa ottaessa, olis mukamaste Arska tallentunut filmiin. Oli kuulemma ollut Tiitonranta-CITYn getto-alueilla. Mutta kukapa tuotakaa juttua uskoo. Yhtä utopiaa koko väite... ... Jostakin kuitenkin suhteellisen varmalta taholta kuulin, että jotain todisteita ja elonmerkkejä Arskalta on tipahtanut tällekin kätköpaikalle.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

474 Logged Visits

Found it 442     Didn't find it 22     Write note 5     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.